top of page

Min baggrund

Oprindeligt var jeg social og sundhedsassistent, med flere års erfaring fra sygehusmiljøet.

Sideløbende startede jeg op med kinesiologiuddannelsen i 2007. Primært ift menesker men da jeg altid har haft stor interesse ift. dyr og specielt heste har jeg ret hurtigt udvidet klientellet.

Jeg har over 1500 timers undervisning både i kinesiologi, anatomi, fysiologi, sygdomslære, kost og ernæring m.m.

Hestene har jeg beskæftiget mig med siden jeg var 6 år gammel. Jeg har brugt en del tid på at undersøge emner som horsemanship, været på kursus i telepati med dyr (ved Anna Twinney) Læs mere her: Link

Men mest arbejder jeg med de teknikker jeg har fra kurserne i Kinergetics (udviklet af Philip Rafferty) Læs mere her: Link

De virker fantastisk på heste, og åbner op for en meget dybere korrektion af ubalancer end hvad jeg hid til har været vant til.

Jeg arbejder med heste og ryttere på alle niveauer 

Hvorfor vælge mig?

Fordi jeg sætter fagligheden højt, går op i kvaliteten i mit arbejde. Mit arbejde begynder ofte der hvor andre har eller er ved at give op. Jeg arbejder for at komme i dybden af problemerne og finde årsagerne. Desuden er mit mål altid på at få bedst mulige resultater med så få behandlinger som muligt.

Ikke mindst gør jeg meget ud af at holde mig opdateret. Både i form af kurser, men også ved at have kontakt til andre behandlere, dyrlæger m.m.

Heste er utrolig taknemmelige at arbejde med og reagerer oftest ret hurtigt på behandlingen...

bottom of page