top of page

Behandling af hesten


Det kan jeg hjælpe din hest med

-Kæbespændinger

-Muskelsmerter

-Halthed

-Træningsvanskeligheder

-Samarbejde mellem hest og rytter

-Optagelse ift. vitaminer, mineraler og foder

-Udskillelse af affaldsstoffer

-Unoder i stald, fx vævning m.m.

-Trailerlæsning

-Stress

-Manglende energi

-Traumer (både fysiske og psykiske)

Og meget andet...

Det gælder om at få hesten i balance

Uanset hvad problemet er vil det altid dreje sig om en ubalance. En ubalance kan sidde fysisk i kroppen, men også psykisk og energimæssigt kan der være ubalancer hos hesten. Når hesten kommer i balance kan den selv rette op fysisk, psykisk og energimæssigt.

Det er sådan at symptom og årsag sjældent hænger sammen. Med kinesiologien (som består af muskeltests) er det muligt at teste sig frem til årsagen hos den enkelte hest.

Der er aldrig 2 ens problemer med samme årsag. Alle heste er individuelle og alle skal behandles individuelt. Behandlingen afgøres også via muskeltesten. Den kunne fx. bestå af akupressurpunkter, arbejde langs hestens meridianbaner, afbalancering af chakrasystemet, energioverførsel, tilskud via vitaminer/mineraler, homøopati m.m.

Her er et eksempel fra en af mine klienter:

En pony, som ved ridning på venstre volte, virkede bange, sprang til side, ville ikke gå på hovslaget, og ind imellem løb løbsk med rytteren.

Denne havde spændinger i højre side af kæben hvilket påvirkede dens syn. Denne pony har formentlig ikke kunnet fokusere og afstandsbedømme på højre side, hvilket har skabt problemet. Efter 2 behandlinger har hesten ingen problemer længere...

Jeg møder mange skeptikere i det daglige, og til dem plejer jeg at sige at metoden kan være ligemeget så længe det giver resultater. Jeg er meget ærlig omkring behandlingen og vurderer fra gang til gang om det er relevant med flere behandlinger.

Jeg melder altid ud, hvis jeg føler at jeg ikke kan hjælpe i den pågældende situation, eller det kræver en dyrlæge eller anden behandler fx kiropraktor eller massør, så jeg ikke spilder hverken din eller min tid.

bottom of page